Vse dobro vsem

Vzela sem si pravico do svobode govora.

CONCURSUL CU PREMII AL CELEI DE A VII-A EDIȚII A FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE POEZIE EROTICĂ »MUZE, LA MUZE, CU MUZELE«

Stimată doamnă, stimate domn,

am onoarea să vă invit să colaborăm. Este al șaptelea an în care organizez Festivalul de poezie erotică, care în toți acești ani și-a câștigat reputația și în afara granițelor noastre. Numărul poeților din străinătate care s-au înscris a crescut cu fiecare ediție. Cum nu îi cunosc pe toți acești poeți în acest an m-am hotărât să cer ajutorul cunoscătorilor de poezie din diferite regiuni și țări pe care vă rog să trimiteți mai departe mesajul meu către colegii dumneavoastră. După aceasta vă rog să organizați o Seara literară cu poezie erotică și să alegeți trei autori care urmează a fi incluși în colecția pe care o vom publica și două poezii care să fie incluse în programul de concurs pentru titlul Muza sau Apollo-ul anului 2019. Dumneavoastră ca organizator sunteți invitat călduros la cel de al VII-lea Festival internațional de poezie erotică în calitate de invitat și de asemenea să trimiteți lucrările dumneavoastră.

Procesul de preselecție trebuie terminat până la 15 iunie când poeziile vor fi trimise la tradus. Festivalul se va desfășura la Maribor pe 28, 29 și 30 iunie și va fi parte din programul însoțitor al unuia dintre cele mai remarcabile festivaluri din Europa – Festivalul Lent.

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc.

Editura MAUS organizează un concurs pentru cea mai bună poezie EROTICĂ originală nepublicată. La concurs pot participa autorii în vârstă de peste 18 ani cu poezii erotice în limba slovenă care nu pot depăși 60 de versuri.

Juriul alcătuit din șase membri, cunoscători ai poeziei erotice, va alege dintre toate poeziile înscrise autorii cei mai convingători care se vor califica în programul Festivalului de poezie erotică în cadrul căruia vom premia și cea mai bună interpretare.

Cu această ocazie vom publica un volum în care vor fi selectate poeziile celor mai originale muze erotice sau Apollo erotici.

Comisia de specialitate va alege MUZA/ APOLLO-UL celui de al VII-lea Festival erotic 2019 care va fi premiat cu un cadou practic, cu o  carte și cu o sumă de bani.

Autorii sunt rugați să trimită poeziile pe adresa Editura MAUS, Kacova ul. 1, 2000 Maribor, Slovenia, cu mențiunea »MUZE, LA MUZE, CU MUZELE«, până la data de 1 mai 2019.

Poeziile se vor semna numai cu cod, în plicuri separate cu codul aferent înscris pe plic se va menționa numele, prenumele, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Comisia de specialitate va afișa numele autorilor selecționați până la data de 15 iunie 2019. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați la adresa de e-mail natasa.svikart@gmail.com sau la numărul de telefon 07063595.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Vse dobro vsem

%d bloggers like this: