Vse dobro vsem

Vzela sem si pravico do svobode govora.

„MÚZSÁK, MÚZSÁKNÁL, MÚZSÁKKAL” CÍMŰ VII. NEMZETKÖZI EROTIKUS KÖLTÉSZET FESZTIVÁLJÁNAK VERESENYPÁLYÁZATÁT

Tisztelt cím,

Megtisztelés számomra, hogy együttműködésre invitálhatom Önt;

Már hetedik éve szervezem meg az Erotikus Költészet Fesztiválját, amely az elmúlt években külföldön is hírnevet, megbecsülést nyert. Egyre több külföldi költő jelentkezik pályázatomra, én pedig természetesen nem ismerhetek minden költőt, így úgy döntöttem segítséget kérek az egyes régiók, államok költészetének ismerőitől, közvetítsék pályázatomat tisztelt kollégáikhoz, majd szervezzenek erotikus költészeti előadó estet, amelyen kiválasztásra kerül három költő, aki művei belekerülnének a fesztiválkötetbe, illetve kettőt, akik megmérettetnék magukat a 2019-es Múzsa és az Apolló címért folyó versenyen.               

Ön, mint szervező természetesen vendégként hivatalos a VII. Erotikus Költészet Fesztiváljára és természetesen szeretettel várjuk résztvevőként is a versenyen.  

Az előválogatásoknak legkésőbb június 15-ig le kell zajlaniuk és ezen a dátumon várom a verseket fordításba is.

A fesztiválra Mariborban kerül sor június 28. és 30. között a híres Lent Fesztivál részeként.

Örülök a találkozásnak Önökkel!

A MAUS Kiadó kiírja a

„MÚZSÁK, MÚZSÁKNÁL, MÚZSÁKKAL” CÍMŰ VII. NEMZETKÖZI EROTIKUS KÖLTÉSZET FESZTIVÁLJÁNAK VERESENYPÁLYÁZATÁT 

amelyen a legjobb eredeti, még nem megjelent EROTIKUS vers kerestetik. A pályázaton egy 18 éven felüli szerző egy, 60 verssornál nem hosszabb szlovén nyelvű verssel szerepelhet.  

A jelentkezők kötött egy hattagú erotikus költészetet ismerő zsűri választja ki a legmeggyőzőbb szerzőket, akik szerepelhetnek majd az Erotikus Költészet Fesztiváljának programjában, ahol a legjobb előadást is jutalmazzuk. A rendezvény kapcsán fesztiválkötet is megjelenik, ebben a legeredetibb Múzsák és Apollók művei jelennek meg.

A szakmai zsűri kiválasztja a 2019-es VII. Erotikus Költészet Fesztiváljának MÚZSÁJÁT/APOLLÓJÁT, akit praktikus ajándékkal, könyv- és pénzjutalommal is díjazunk. 

A szerzők küldjék el erotikus versüket legkésőbb 2019. május 1-ig a következő címre: Založba MAUS, Kacova ul. 1, 2000 Maribor, a levélre tüntessék fel a »MUZE, PRI MUZAH, Z MUZAMI« feliratot.

A versek csak kóddal legyenek aláírva, egy külön borítékban pedig mellékeljék a szerző nevét és utónevét, címét, e-mailét és telefonszámát.

A szakmai zsűri legkésőbb 2019. június 15-én nevezi meg a kiválasztott szerzőket.Kiegészítő információk a natasa.svikart@gmail.com emailen, vagy a 07063595 telefonszámon kaphatók.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Vse dobro vsem

%d bloggers like this: